In memoriam Plutonier adjutant ® Liță Orlando!

Joi, 03 Martie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In memoriam Plutonier adjutant  r  Lita Orlando | imaginea 1 Un salvator a plecat dintre noi mult prea devreme!

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A. D. Ghica” al judeţului Teleorman, care au pierdut un camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care nu a mai putut fi salvat - Plt. adj. ® Liță Orlando.

Pompierii teleormăneni sunt profund îndurerați de pierderea lui, un om pentru care viața s-a încheiat brusc din cauza unei boli necruțătoare, la vârsta de numai 50 de ani.

A fost unul dintre salvatorii de bază ai Detașamentului de Pompieri Alexandria timp de peste 25 de ani, unde a participat la nenumărate intervenţii în calitate de paramedic și comandant echipaj, reușind să îndeplinească cu succes toate sarcinile încredințate.

În semn de prețuire, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” al județului Teleorman este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten, rugându-l pe Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică ! Condoleanțe familiei îndoliate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.