In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Pomîrleanu Mihai-Ovidius!

Joi, 03 Martie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Pomirleanu Mihai Ovidius | imaginea 1 Profund îndurerați, pompierii vrânceni aduc la cunoștință că în data de 27 februarie a.c., s-a stins din viață, mult prea devreme și după o grea suferință, camaradul lor, domnul Plutonier adjutant-șef ® Pomîrleanu Mihai-Ovidius.

Cu o vechime de 24 de ani în structurile militare, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate de Plutonierul adjutant-șef ® Pomîrleanu Mihai-Ovidius, acesta rămânând în amintirea colegilor ca un exemplu de profesionalism, curaj și devotament.

Dispariţia sa lasă un gol imens în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut și a celor alături de care a participat la misiunile specifice unității.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.