In memoriam Plutonier adjutant Toma Aurelian!

Joi, 07 Aprilie 2022Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

In memoriam Plutonier adjutant Toma Aurelian | imaginea 1 Cu durere în suflet, conducerea și cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău își exprimă regretul asupra trecerii premature în neființă a prietenului și colegului lor, Toma Aurelian.

Plutonierul adjutant Toma Aurelian, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, a încetat din viață în data de 03 aprilie a.c.

“Tomiță” a fost un bun coleg, implicat în misiunile inspectoratului, care mereu a aspirat la mai mult, dând dovadă de profesionalism și dăruire.

Personalul I.S.U. Buzău este alături de familia îndurerată, Plt. adj. Toma Aurelian rămânând veșnic în sufletele colegilor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.