In memoriam Plutonier adjutant-șef (r) Dănilă Thoder!

Marți, 12 Aprilie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Danila Thoder | imaginea 1 Pompierii clujeni au aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a fostului lor coleg, Plt. adj.-șef (r) Dănilă Thoder.

A început activitatea ca pompier militar anul 1950, în momentul recrutării pentru stagiu militar la Centrul de Instrucție Pompieri Brașov, după care a fost repartizat la Secția P.C.I. Sfântu Gheorghe. În anul 1953 a fost trimis pentru a urma cursurile școlii de formare a sergenților reangajați din Mizil, unde a fost avansat în corpul subofițerilor.

A fost repartizat la Compania de Pompieri Dej, iar apoi la Compania de Pompieri Huedin. Totodată, începând din anul 1979 a participat la o misiune pentru acordarea sprijinului de specialitate în Siria.

Foştii colegi transmit pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au activat la pompieri alături de dumnealui!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.