In memoriam Colonel (r.) conf. univ. dr. Garibald Popescu!

Luni, 02 Mai 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

In memoriam Colonel  r   conf  univ  dr  Garibald Popescu | imaginea 1 Trecerea la cele veșnice a domnului Colonel (r.) conf. univ. dr. Garibald Popescu, membru al comunității academice din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Pompieri, a întristat sutele de salvatori care i-au fost studenți.

Profesionalismul și devotamentul cu care a format zeci de generații de pompieri sunt cea mai bună moștenire lăsată în urma sa. Îndurerați de această pierdere, pompierii timişeni îşi exprimă sincerele condoleanțe familiei și celor apropiați.

Chiar dacă nu mai este fizic printre noi, va rămâne viu în sufletele celor care l-au cunoscut și i-au apreciat activitatea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.