In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Ciucaş Vasile!

Sâmbătă, 07 Mai 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Ciucas Vasile | imaginea 1 Cu profund regret, pompierii bistriţeni informează că a încetat din viață domnul Plutonier adjutant-șef ® CIUCAȘ Vasile!

Domnul Plutonier adjutant-șef ® CIUCAȘ Vasile și-a început cariera militară în data de 15.11.1972, la Penitenciarul Cluj, iar în intervalul 15.12.1990 – 31.10.2001 a fost încadrat la ISU Bistriţa-Năsăud, ocupând diverse funcții.

Pentru activitatea desfășurată a fost decorat, în două rânduri, prin Decret Prezidențial, cu Ordinul ”Meritul Militar”, clasa a III-a, respectiv clasa a II–a. Domnia sa a fost trecut în rezervă în data de 31.10.2001, după o carieră militară de aproape 30 de ani, dedicată exclusiv comunității din care a făcut parte.

În aceste momente grele, reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud îşi arată toată recunoștința față de omul minunat care a inspirat generații întregi de pompieri militari, și transmit, cu părere de rău, sincere condoleanțe. Va rămâne pentru totdeauna în amintirea lor ca un coleg bun, un profesionist și prieten drag. Pompierii nu mor niciodată, ci rămân veșnic în amintirea noastră!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.