Un pompier argeşean a murit în timpul misiunii

Marți, 24 Mai 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges (foto arhiva)

Un pompier argesean a murit in timpul misiunii | imaginea 1 Miercuri, 18 mai a.c., un salvator argeșean a încetat din viață pe timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu de vegetație înregistrat pe A1.

În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ și au început de urgență manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin, însă, cu toate eforturile depuse, nu au reușit să îl readucă la viață.

Circumstanțele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens. Totodată, o echipă din cadrul IGSU verifică aspectele legate de modul în care a fost organizată și desfășurată intervenția.

Pompierii argeşeni sunt cu toții alături de familia îndurerată și le vor acorda suportul necondiționat pentru depășirea acestui moment atât de dureros pentru toți! Dumnezeu sa îl odihnească în pace și să îl așeze între drepții Săi.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.