In memoriam Colonel (r) Costache Ilie!

Joi, 16 Iunie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

In memoriam Colonel  r  Costache Ilie | imaginea 1 Drum lin spre brigada pompierilor din cer, domnule colonel! E doliu în inimile pompierilor arădeni, odată cu plecarea dintre ei a celui ce a fost Colonel (r) Costache Ilie, un om deosebit și un ofițer de înaltă ținută morală și militară.

Absolvent al Școlii Militare de ofițeri activi al Ministerului Apărării Naționale “Nicolae Bălcescu” Sibiu, promoția 1987, a ocupat de-a lungul carierei militare diferite funcții de comandă și execuție în cadrul Brigăzii 19 mecanizate Arad și Unitatea Militară de Rachete Ineu.

Începând cu anul 2001, a trecut la “Arma vieții”, protecția civilă, iar din 2005 ofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad. Din anul 2007 până la pensionare, a ocupat funcția de adjunct al Inspectorului-șef.

Întreg colectivul unității este alături de familia îndoliată! Dumnezeu să îl odihnească în pace, pompierii nu mor niciodată!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.