In memoriam Maior (r) Dănilă Dorel!

Marți, 14 Iunie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Maior  r  Danila Dorel | imaginea 1 Joi dimineaţă, 9 iunie a.c., pompierii clujeni au aflat despre trecerea la cele veșnice a fostului lor coleg, Maior (r) Dănilă Dorel. Acesta s-a născut pe data de 1 octombrie 1955 în localitatea Rădăuți-Prut, județul Botoșani.

După ce a absolvit școala generală, a fost admis să urmeze cursurile Liceului Teoretic din orașul Huedin. În octombrie 1974, a fost încorporat pentru satisfacerea serviciului militar la Grupul de Pompieri al județului Cluj. Ulterior, în perioada 1975-1978 a fost elev al Școlii de Ofițeri Activi “Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Începând cu 1978 și până în 2003 a fost ofițer activ în Grupul de Pompieri al județului Cluj, unde a ocupat funcții atât în Statul Major, cât și în cadrul Inspecției de Prevenire. Pe 31 martie 2003 a trecut în rezervă, având o vechime în muncă de peste 28 de ani.

Reprezentanţii ISU Cluj transmit pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au activat la pompieri alături de dumnealui!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.