In memoriam Plutonier adjutant Daia Ionuț!

Luni, 06 Iunie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

In memoriam Plutonier adjutant Daia Ionut | imaginea 1 Nimic nu este veșnic, iar soarta este nedreaptă uneori și ia de lângă noi oamenii dragi mult prea devreme…

Gândurile pompierilor giurgiuveni se îndreaptă către familia Plutonierului adjutant Daia Ionuț, care a pierit fulgerător în urma unui eveniment tragic, în noaptea de joi spre vineri, 3 iunie a.c.

A lăsat în urma sa un mare gol, multe lucruri nespuse, oameni apropiați și colegi, care i-au fost alături în ultimii 16 ani.

La doar 44 de ani a plecat în Armata din Ceruri, de unde cu siguranţă îi va privi cu același zâmbet pe buze și optimism pe care îl răspândea oriunde se afla.

În aceste momente, colegii îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere…

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.