In memoriam Plutonier adjutant Plesnicute Costel!

Duminică, 05 Iunie 2022Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

In memoriam Plutonier adjutant Plesnicute Costel | imaginea 1 Un salvator s-a înălţat la Cer! Cu regret în suflet, pompierii gălăţeni l-au condus, marţi, 31 mai a.c., pe ultimul drum pe colegul lor, Plt. adj. PLESNICUTE COSTEL, care a trecut la cele veșnice după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Cei care au lucrat cu el la inundații, înzăpeziri şi pe baricadele neiertătoarelor focuri, îi pomenesc ingeniozitatea, răbdarea și priceperea cu care a lucrat pentru a salva numeroase vieți din primejdie, iar prietenia lor îi face un cămin în fiecare amintire.

Toţi cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat, deplâng acum pierderea unui prieten pe care se puteau baza în orice situaţie, gata oricând să dea o mână de ajutor sau o vorbă bună şi care se implica necondiţionat în rezolvarea nu numai a problemelor personale, dar şi în cele ale celor din jurul său.

Îi încredinţează acum o ultimă misiune, aceea de a îi călăuzi, veghea şi păzi, de acolo din împărăţia cerurilor, cu devotament şi dăruire totală, călăuzindu-le misiunea lor de salvare de vieți sub acelaşi crez: “AUDACIA ET DEVOTIO”.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.