In memoriam Sublocotenent post mortem Boitan Gabriel!

Vineri, 15 Iulie 2022Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

In memoriam Sublocotenent post mortem Boitan Gabriel | imaginea 1 Nimic nu prevestea încărcătura acelei zile de vară în care un apel primit la 112 anunța o misiune extrem de dificilă: două persoane fuseseră surprinse sub un mal de pământ.

Ca de obicei, echipajele de salvatori care trebuiau să acționeze la caz s-au echipat și au plecat spre locul intervenției. Însă pentru unul dintre ei avea să fie ultima misiune. A intrat în șanț și a început să acționeze rapid pentru a-și salva semenii. Însă a fost el însuși surprins de o nouă surpare a pământului, ceea ce i-a fost fatal.

Luni, 11 iulie a.c., s-au împlinit 9 ani de când Sublocotenentul post mortem BOITAN GABRIEL s-a ridicat la Ceruri, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Colegii îşi vor aminti mereu de omul devotat, curajos și profesionist care a fost Gabriel Boitan și păstrează vie amintirea celui care s-a sacrificat din iubire pentru oameni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.