In memoriam Colonel ® Gheorghe Bălu!

Miercuri, 10 August 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

In memoriam Colonel  r  Gheorghe Balu | imaginea 1 Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” al județului Mehedinți aduc, cu tristețe în suflet, un ultim omagiu domnului Colonel în rezervă Gheorghe Bălu și transmit condoleanțe familiei îndurerate.

Născut la 06.05.1962, acesta și-a început cariera militară la Școala Militară de Ofițeri Activi “Nicolae Bălcescu”, unde a absolvit la specialitatea chimie militară.

Timp de 12 ani a fost ofițer specialist în cadrul ISU Mehedinți, trecând în rezervă în anul 2016. Pregătirea profesională și implicarea acestuia au contribuit tot timpul la bunul mers al intervențiilor. Cuvintele sunt prea puţine şi prea sărace pentru a exprima durerea! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.