In memoriam Nicolae Drăgan!

Marți, 02 August 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

In memoriam Nicolae Dragan | imaginea 1 Sâmbătă dimineaţă, 30 iulie a.c., pompierii călărăşeni au primit o veste tare tristă. Un bun camarad, cu multă experiență și peste 30 de ani de activitate, i-a părăsit la vârsta de doar 52 de ani.

Nicolae Drăgan, cunoscut de către toți pompierii, și nu numai, drept “Nea Gogu mecanicul” a lucrat la atelierul mecanic din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oltenița timp de trei decenii.

Cu priceperea sa reușea de fiecare dată să găsească soluții pentru a repara toate autospecialele și echipamentele care ajungeau pe mâinile sale dibace.

În aceste momente de cumpănă, foştii colegi sunt alături de familia îndurerată! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe nea Gogu!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.