In memoriam Plutonier adjutant-șef Bogeanu Iulian!

Vineri, 26 August 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

In memoriam Plutonier adjutant sef Bogeanu Iulian | imaginea 1 Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” al Județului Mehedinți aduc, cu profund respect și durere în suflet, un ultim omagiu aceluia care a făcut parte din familia pompierilor mehedințeni - Plutonierul adjutant-șef Bogeanu Iulian.

Născut la 13.10.1977, acesta și-a început cariera militară la Școala de Subofițeri de intendență “Nicolae Golescu” din Slatina. Timp de 20 ani a fost subofițer administrativ în cadrul ISU Mehedinți, până în anul 2018, când a devenit conducător auto-autospecială.

Acesta și-a desfășurat activitatea în cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, precum și în cadrul Gărzii nr. 2 de Intervenție Baia de Aramă. Mereu și-a făcut datoria cu cinste, pricepere și devotament față de această Armă.

Fiecare pierdere a unui pompier lasă o urmă în inimile celor rămași în urmă, cuvintele fiind prea sărace pentru a exprima neputința în fața unui destin nedrept care l-a luat prea devreme dintre ei pe colegul lor, dar, mai ales pe fiul, soțul și tatăl care a fost Iulian.

Pompierii mehedințeni sunt mai puțini, mai triști și cu sufletele îndurerate. Colegul lor va rămâne veșnic în amintirea lor ca un pompier devotat și profesionist. ISU Mehedinți transmite sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.