Pios omagiu adus Maiorului post-mortem Liviu Mihalache!

Miercuri, 21 Septembrie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Pios omagiu adus Maiorului post mortem Liviu Mihalache | imaginea 1 Manifestările dedicate Zilei Naţionale a Pompierilor din România, zi ce se sărbătoreşte în fiecare an la data de 13 septembrie, au continuat şi joi, 15 septembrie a.c., la cimitirul din satul Colacu, comuna Valea Sării.

Aici a avut loc o ceremonie comemorativă şi o slujbă religioasă la mormântul Maiorului post-mortem Liviu Mihalache, pompierul erou căzut la datorie în data de 10.02.2000, în urma unui incendiu.

În fiecare an, la data de 15 septembrie, conform calendarului creştin-ortodox român, se sărbătoreşte Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul spiritual al pompierilor.

Cu acest prilej, au venit la mormântul pompierului căzut la datorie atât foşti colegi, cât şi cadre mai noi, care, deşi au avut ocazia să-i cunoască chipul doar din poza de pe crucea funerară, îi poartă un profund respect.

Chiar și peste ani, amintirea sa rămâne vie în memoria celor care l-au cunoscut. 𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖 𝒔𝒂̆-𝒍 𝒐𝒅𝒊𝒉𝒏𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒑𝒂𝒄𝒆! 𝑪𝒊𝒏𝒔𝒕𝒆 𝒔̦𝒊 𝒐𝒏𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒓𝒐𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.