In memoriam Colonel ® Burloi Gheorghe Marian!

Luni, 31 Octombrie 2022Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

In memoriam Colonel  r  Burloi Gheorghe Marian | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al județului Prahova a primit cu profundă tristețe vestea trecerii în neființă a celui care timp de 5 ani a îndeplinit funcția de Inspector- șef al ISU Prahova, domnul 𝙘𝙤𝙡𝙤𝙣𝙚𝙡 (𝙧) 𝘽𝙐𝙍𝙇𝙊𝙄 𝙂𝙝𝙚𝙤𝙧𝙜𝙝𝙚 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙖𝙣.

Născut la data de 08.08.1954, în localitatea Pogoanele, județul Buzău, a absolvit Școala de ofițeri – Arma Pompieri, iar în data de 20.08.1976 a fost repartizat la Grupul de Pompieri al județului Prahova.

Pe parcursul întregii sale cariere militare s-a remarcat ca o persoană cu o gândire matură, cu o abilitate deosebită de a găsi soluții rapide în diferite situații și cu o bună capacitate de relaționare interumană, a dat dovată de tact și fermitate în raporturile de serviciu, de responsabilitate față de sarcinile și misiunile încredințate.

Ca urmare a rezultatelor pozitive obținute pe timpul îndeplinirii funcțiilor de ofițer, dar și pe parcursul misiunilor desfășurate, în luna august a anului 2004 a fost numit în funcția de Inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al județului Prahova.

Cu dragoste pentru Arma Pompieri, a făcut cinste uniformei militare timp de 33 de ani. Reprezentanții ISU Prahova își exprimă întreaga compasiune și adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au iubit și apreciat pe 𝙘𝙤𝙡𝙤𝙣𝙚𝙡𝙪𝙡 (𝙧) 𝘽𝙐𝙍𝙇𝙊𝙄 𝙂𝙝𝙚𝙤𝙧𝙜𝙝𝙚 𝙈𝙖𝙧𝙞𝙖𝙣!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.