In memoriam Plutonier adjutant ® Chiș Viorel!

Vineri, 21 Octombrie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Plutonier adjutant  r  Chis Viorel | imaginea 1 Pompierii clujeni au aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice a fostului lor coleg, Plutonier adjutant ® Chiș Viorel.

Acesta s-a născut pe data de 8 mai 1949 în comuna Buza, județul Cluj, iar începând cu anul 1975 a condus autospecialele de intervenție ale Companiei de Pompieri Cluj-Napoca din cadrul Grupului de Pompieri ”Avram Iancu” al județului Cluj.

Pe parcursul anilor ce au trecut, acesta a dat dovadă de un atașament aparte pentru menirea de salvator, ducând către intervenții și înapoi la bază sute de cadre și militari în termen ce au acționat pentru stingerea incendiilor și alte misiuni operative.

De asemenea, a îndeplinit pentru o perioadă și atribuțiile de Șef Gardă de Intervenție la Garda III de Intervenție Colina, a Detașamentului de Pompieri Cluj-Napoca. În data de 30 noiembrie 2001 a trecut în rezervă cu drept la pensie.

Reprezentanții ISU Cluj transmit pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au activat la pompieri alături de dumnealui!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.