In memoriam Plutonier adjutant Florea Mădălin!

Duminică, 20 Noiembrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

In memoriam Plutonier adjutant Florea Madalin | imaginea 1 A luptat până în ultima clipă…a vrut să trăiască, dar îngerii l-au chemat în Împărăția Cerurilor, mult prea devreme…

Din noaptea de marți spre miercuri, 16 noiembrie a.c., Plutonier adjutant Florea Mădălin, tată, soț, fiu, frate și camarad s-a alăturat Armatei pompierilor pentru a veghea de Sus. S-a stins la doar 42 de ani, lăsând în urmă un mare gol. Vestea trecerii sale în neființă i-a cutremurat pe foștii colegi.

Știu că acum se află aproape de Dumnezeu și tot ce le rămâne este doar amintirea celor 16 ani în care a fost pompier. Îl vor păstra în gând așa cum îl știau: cu firea sa optimistă și gata să vină în ajutorul semenilor, în orice moment.

În aceste clipe, îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere. Îi urează Drum lin, dragului lor camarad! Nu îl vor uita niciodată!

Trupul neînsufleţit a fost depus miercuri, 16 noiembrie a.c., începând cu ora 10:00, în casa părintească din localitatea Oinacu, str. Ovidiu, nr. 20. A fost condus pe ultimul drum, joi, 17 noiembrie a.c., ora 12:00.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.