In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Miron Vasile!

Duminică, 27 Noiembrie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Miron Vasile | imaginea 1 Cu tristețe, pompierii vrânceni au aflat că, în seara de marți, 22 noiembrie a.c., a plecat în Armata îngerilor fostul lor coleg, Plutonier adjutant-șef ® Miron Vasile.

Plt. adj.-șef ® Miron Vasile a fost încadrat în data de 01.09.2006 ca subofițer operativ principal la Secția de Pompieri Adjud și, începând cu data de 24.02.2021, a fost trecut în rezervă.

Era căsătorit și avea doi copii. Chiar dacă nu mai este fizic printre foștii colegi, el va rămâne viu în sufletele celor care l-au cunoscut și i-au apreciat activitatea.

Funeraliile militare au avut loc sâmbătă, 26 noiembrie a.c., ora 12:00, la cimitirul și biserica din satul Copăcești.

Întregul personal al inspectoratului împărtășește durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei în aceste momente foarte triste. 𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐢𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐨𝐝𝐢𝐡𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚𝐜𝐞!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.