In memoriam Plutonier adjutant-șef Diaconu Constantin Marius!

Marți, 27 Decembrie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

In memoriam Plutonier adjutant sef Diaconu Constantin Marius | imaginea 1 Un pompier vâlcean, un salvator de vieți și un suflet cât un munte de umanitate a fost ales de Dumnezeu să se alăture Armatei îngerilor! Vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a Plutonierului adjutant-șef Diaconu Constantin Marius a venit în dimineața zilei de 19 decembrie a.c. Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte.

Decesul său le îndoliază sufletele, știind că dragul lor camarad, Plutonier adjutant-șef Diaconu Constantin Marius, a lăsat în urmă o soție și un copil ale căror destine vor rămâne veșnic nemângâiate de dragostea unui soț și tată model.

Faptele bune pe care le-a făcut în timpul vieții îi vor deschide drumul spre Împărăția Cerurilor, de acolo de unde își va veghea familia și colegii cu aceeași dăruire, curaj și devotament, cum a făcut și când se afla în preajma lor.

Foștilor colegi le este nespus de greu să vorbească la timpul trecut despre acest om, de o aleasă ţinută morală, care a slujit Arma Pompieri, cu dragoste și profesionalism, în cei aproximativ 15 ani de activitate.

Plutonier adjutant-șef Diaconu Constantin Marius s-a născut la data de 27 martie 1978, în localitatea Drăgășani, județul Vâlcea. Acesta și-a început cariera de pompier la 01 septembrie 2007, ca subofițer angajat din sursă externă și, până acum câteva zile, încadra funcția de conducător autospeciale la Garda de Intervenție Dragașani.

Dedicat trup și suflet profesiei, subofițerul a fost mereu în slujba semenilor și va rămâne în memoria tuturor ca un bun camarad si un profesionist greu de egalat. Faptele sale au demonstrat permanent iubire față de oameni, spirit civic și credință în Dumnezeu.

Încă o inimă bună a încetat să bată, iar un suflet nobil s-a ridicat la Cer! Cuvintele sunt prea puţine şi sărace pentru a exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud care l-a smuls atât de devreme dintre cei apropiați! A fost condus pe ultimul drum, cu onoarea și respectul cuvenit. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace! Condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.