In memoriam Sublocotenent (p.m.) Constantin Patache!

Luni, 02 Ianuarie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In memoriam Sublocotenent  p m   Constantin Patache | imaginea 1 Timpul trece, dar rănile nu se vindecă. În urma cu 10 ani, pompierii botoșăneni au pierdut un camarad - Sublocotenent (p.m.) Constantin Patache.

A decedat în data de 29 decembrie 2012, în timp ce mergea să stingă un incendiu care a cuprins o casă de pe raza localității Brehuiești. Tată a doi copii, sublocotenentul (p.m.) era angajat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al județului Botoșani din anul 1994.

De-a lungul carierei sale, a participat la toate tipurile de misiuni: incendii, accidente, explozii și inundații. Și aproape de fiecare dată, intervenția lui a făcut diferența dintre viață și moarte. Pentru faptele de eroism și sacrificarea vieții în misiune, pompierul salvator Constantin Patache a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! CINSTE ȘI ONOARE MEMORIEI LUI!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.