In memoriam Maior post-mortem Liviu Mihalache!

Luni, 13 Februarie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

In memoriam Maior post mortem Liviu Mihalache | imaginea 1 Respect pentru un erou! Comemorăm 23 de ani de la trecerea la cele veșnice a Maiorului (p.m.) Mihalache Liviu.

Vineri, 10 februarie a.c., la începutul turei de serviciu, colegii din toate subunitățile au ținut un moment de reculegere, în memoria Maiorului (p.m.) Mihalache Liviu, pompierul erou căzut la datorie în urmă cu 23 ani.


Căpitanul Liviu Mihalache, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Focşani, avea în spate experienţa a 12 ani de serviciu în slujba cetăţenilor când, în urma unei misiuni de stingere a unui incendiu produs la subsolul unui bloc de pe str. Mare a Unirii din municipiul Focșani, s-a alăturat Armatei îngerilor pompieri.

Căpitanul a fost avansat post-mortem la gradul de maior, iar fapta sa rămâne mărturie peste trecerea timpului că, pericolul se află oriunde în misiunile cotidiene, indiferent de tipul intervenţiei.

Maiorul post-mortem Liviu Mihalache a demonstrat că, în misiunea nobilă de a sluji semenii, de a proteja vieţi şi bunuri, nu există jumătăţi de măsură. Chiar şi peste ani amintirea sa rămâne vie în memoria celor care l-au cunoscut. 𝑮𝒍𝒐𝒓𝒊𝒆 𝒆𝒓𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓, 𝒎𝒂𝒊𝒐𝒓 𝒑𝒐𝒔𝒕-𝒎𝒐𝒓𝒕𝒆𝒎 𝑴𝒊𝒉𝒂𝒍𝒂𝒄𝒉𝒆 𝑳𝒊𝒗𝒊𝒖! 𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖 𝒔𝒂̆-𝒍 𝒐𝒅𝒊𝒉𝒏𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒑𝒂𝒄𝒆!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.