In memoriam Plutonier adjutant Costachi Postăvariu!

Joi, 02 Februarie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In memoriam Plutonier adjutant Costachi Postavariu | imaginea 1 A luptat până în ultima clipă…a vrut să trăiască, dar îngerii l-au chemat în Împărăția Cerurilor, mult prea devreme…

De marți dimineață, 31 ianuarie a.c., Plt. adj. Costachi Postăvariu, tată, soț și camarad, s-a alăturat Armatei pompierilor pentru a veghea de sus. Vestea trecerii sale în neființă i-a cutremurat pe colegii săi. S-a stins la doar 45 de ani, lăsând în urmă un mare gol.

Cu siguranță că acum se află aproape de Dumnezeu și tot ce rămâne este doar amintirea celor 16 ani în care a fost pompier. Toți cei care l-au cunoscut îl vor păstra în gând așa cum îl știau: cu firea sa optimistă și gata să vină în ajutorul semenilor, în orice moment.

În aceste clipe, Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei sale să îi dea alinare și putere. Drum lin, dragul nostru camarad! Nu te vom uita niciodată! Acesta va fi condus pe ultimul drum și înmormântat cu onoruri militare, sâmbătă, 4 februarie a.c., ora 12:00.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.