In memoriam Plutonier major Paraschiv Aurelian Vasile!

Marți, 07 Februarie 2023Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

In memoriam Plutonier major Paraschiv Aurelian Vasile | imaginea 1 Pompierii vâlceni au aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului lor, Plt. maj. Paraschiv Aurelian Vasile care, din păcate, a fost luat dintre ei de o boală necruțătoare.

În data de 01.09.2007 a intrat în rândul pompierilor militari ca subofițer operativ principal, la Detașamentul de Pompieri Drăgășani - Garda de Intervenție Grădiștea.

A ales să devină salvator pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sărit în ajutorul semenilor ori de câte ori a fost nevoie.

În data de 01.10.2019 a fost numit în funcția de comandant de echipaj, poziție pe care a ocupat-o până la tragicul eveniment. Lasă în urmă o soție și două fiice îndurerate.

Pentru cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu, slujba de înmormântare a avut loc sâmbătă, 4 februarie a.c., de la ora 12:00, la Cimitirul “Urzica” din satul Urzica, comuna Sinești.

Pe această cale, foștii colegi transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.