In memoriam Maior ® Țuglea Ionel!

Joi, 02 Martie 2023Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

In memoriam Maior  r  Tuglea Ionel | imaginea 1 Pompierii băcăuani au aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice a colegului lor, Maior ® Țuglea Ionel.

Absolvent al Școlii militare de ofițeri activi “Nicolae Bălcescu” Sibiu, acesta a fost repartizat la Grupul de Pompieri Bacău, în data de 21 August 1978, unde și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspecției de Prevenire.

Câțiva ani mai târziu, în anul 1991 a devenit comandant al Detașamentului de Pompieri Bacău, acolo unde a lăsat o amprentă frumoasă și unde, cu siguranță, nimeni nu îl va uita. Reprezentanții ISU Bacău transmit pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate, cât și celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.