In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Markos Tibor!

Sâmbătă, 22 Aprilie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Markos Tibor | imaginea 1 Cu profundă tristețe și nemărginit regret, pompierii harghiteni au aflat de trecerea la cele veșnice a fostului lor camarad, Plt. adj.-șef ® Markos Tibor.

Plt. adj.-șef ® Markos Tibor a fost șef gardă de intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, dedicat trup și suflet Armei Pompieri timp de mai bine de 30 ani, și începând cu 01.09.2020, a trecut în rezervă.

Chiar dacă nu mai este fizic printre colegi, el va rămâne viu în sufletele celor care l-au cunoscut și i-au apreciat activitatea. Colectivul ISU Harghita își exprimă întreaga compasiune și adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate! 𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐢𝐞𝐫𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐨𝐝𝐢𝐡𝐧𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐩𝐚𝐜𝐞!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.