In memoriam Colonel Davidescu Gheorghe!

Miercuri, 17 Mai 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Colonel Davidescu Gheorghe | imaginea 1 Din păcate, pompierii clujeni au aflat de trecerea la cele veșnice a fostului adjunct al unității, Colonelul Davidescu Gheorghe.

Acesta s-a născut la Medgidia în anul 1951 și a absolvit Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din Iași. Ulterior, în 1992, a fost încadrat ca ofițer în domeniul prevenirii incendiilor la Grupul de Pompieri al județului Cluj. De asemenea, a ocupat funcția de adjunct al inspectorului-șef, trecând în rezervă în anul 2006.

Un ofițer extrem de pregătit, în special pe partea de prevenire a incendiilor și implementare a cerinței de securitate la incendiu în proiectarea clădirilor, colonelul Davidescu Gheorghe și-a lăsat amprenta asupra Inspecției de Prevenire, fiind un mentor pentru mulți dintre militarii care au apucat să lucreze cu dumnealui. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.