In memoriam Colonel ® Tănase Gheorghe!

Duminică, 21 Mai 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In memoriam Colonel  r  Tanase Gheorghe | imaginea 1 Sincere condoleanțe! Cu deosebită tristețe și profund regret, pompierii teleormăneni au aflat despre trecerea în lumea celor drepți a domnului colonel ® Tănase Gheorghe, care a rămas în amintirea pompierilor militari teleormăneni încă din perioada 1979 - 1980, când a condus Compania de Pompieri Roșiorii de Vede.

În cadrul unității era cunoscut de către toți colegii ca un om cu suflet mare și bun, un profesionist desăvârșit, un exemplu de modestie și conduită, care a făcut întotdeauna tot ceea ce i-a stat în putere pentru salvarea oamenilor și bunurilor materiale ale acestora pe timpul misiunilor încredințate.

În aceste momente foarte triste, salvatorii teleormăneni împărtășesc durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei, respectiv colegilor din cadrul I.S.U. Giurgiu, unde și-a încheiat cariera în calitate de comandant al Grupului de Pompieri “Vlașca”. Dumnezeu să-i aducă veșnica odihnă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.