In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Balea Simion Niculaie!

Miercuri, 10 Mai 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Balea Simion Niculaie | imaginea 1 Pompierii ISU Cluj anunță, cu tristețe în suflet, trecerea la cele veșnice a fostului lor coleg, Plutonier adjutant-șef ® Balea Simion Niculaie. Acesta și-a desfășurat activitatea timp de aproape 30 de ani în cadrul unității, fiind conducător auto și comandant de echipaj.

În anul 1994 a fost avansat la gradul de sergent-major, iar ulterior a efectuat o perioadă de perfecționare la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Balea Niculaie a participat la nenumărate intervenții, unde s-a remarcat prin profesionalism și camaraderie.

Mulți dintre colegii în rezervă își aduc aminte de incendiul din martie 2001, petrecut la un depozit dezafectat din comuna Baciu, când a acționat neîntrerupt peste 10 ore în condiții grele, cu fum, gaze toxice și vizibilitate redusă. Atunci a fost evidențiat de către comandanții pompierilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.