In memoriam Căpitan post-mortem Marchiş Adrian!

Duminică, 03 Septembrie 2023Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

In memoriam Capitan post mortem Marchis Adrian | imaginea 1 Luni, 28 august a.c., s-au împlinit 12 ani de când Căpitanul post-mortem Marchiş Adrian, locţiitor al comandantului de detaşament Baia Mare, a plecat în misiune şi nu s-a mai întors.

Spre aducere-aminte, Ofițerul Adrian Marchiș, de numai 27 de ani, a murit sub privirile specialiștilor de la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Cu toate că medicii au încercat să lupte pentru viața pompierului mai bine de două ore, leziunile suferite, dar și cantitatea însemnată de sânge pe care a pierdut-o, au dus la moartea lui.

Acesta a ajuns în stare critică la spital, după ce autospeciala în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Dumnezeu să-l odihnească! Respect!…..și suntem datori să nu uităm!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.