In memoriam Maior post-mortem Liviu Mihalache!

Marți, 19 Septembrie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

In memoriam Maior post mortem Liviu Mihalache | imaginea 1 Manifestările dedicate Zilei Pompierilor din România, zi ce se sărbătoreşte în fiecare an la data de 13 septembrie, au continuat și vineri, 15 septembrie a.c., dată la care conform calendarului creştin-ortodox român, se sărbătoreşte Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul spiritual al pompierilor.

Gândurile pompierilor vrânceni s-au îndreptat către pompierul erou, maior post-mortem Mihalache Liviu, căzut la datorie într-o misiune de stingere a unui incendiu în data de 10 februarie 2000.

În semn de prețuire, de dimineață, la cimitirul din satul Colacu, comuna Valea Sării, a avut loc o ceremonie comemorativă şi o slujbă religioasă la mormântul acestuia, la care au participat inspectorul- șef al ISU Vrancea, colonel Chiscop Flaviu, foști camarazi dar și colegi tineri care, deşi au avut ocazia să-i cunoască chipul doar din poza de pe crucea funerară, îi poartă un profund respect.

Chiar și peste ani, amintirea sa rămâne vie în memoria celor care l-au cunoscut. 𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖 𝒔𝒂̆-𝒍 𝒐𝒅𝒊𝒉𝒏𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒑𝒂𝒄𝒆! 𝑪𝒊𝒏𝒔𝒕𝒆 𝒔̦𝒊 𝒐𝒏𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒓𝒐𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.