In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Fabian Mircea!

Duminică, 03 Septembrie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Fabian Mircea | imaginea 1 Personalul ISU Caraș-Severin împărtășește durerea pierderii, atât de devreme, a fostului lor coleg, Plutonier adjutant-șef ® FABIAN MIRCEA.

Mircea, în vârstă de numai 52 de ani, a fost un camarad și un pompier care a făcut cinste Armei, fiind încadrat din anul 2006 la Detașamentul de Pompieri Reșița. Timp de aproape 17 ani și-a desfășurat activitatea cu profesionalism în cadrul unității, pe funcția de subofițer operativ principal.

Trupul neînsufleţit a fost depus la Capela Cimitirului Nr. 8 din municipiul Reșița. Întregul personal al unității împărtășește durerea pierderii atât de devreme a colegului lor și adresează sincere condoleanțe familiei, în aceste momente de mare durere și tristețe. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.