In memoriam Colonel ® Vasile Pâslaru!

Marți, 03 Octombrie 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

In memoriam Colonel  r  Vasile Paslaru | imaginea 1 Cu regret, pompierii suceveni anunță trecerea la cele veșnice a Colonelului în rezervă VASILE PÂSLARU, la vârsta de 69 de ani.

Fost comandant al Companiei de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și Șef de stat major al Grupului de Pompieri Militari Suceava, Col. ® VASILE PÂSLARU va rămâne veșnic în amintirea camarazilor ca un foarte bun coleg, remarcându-se prin profesionalism, dăruire și dragoste față de Arma Pompierilor.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din satul Mitocaș, comuna Mitocu Dragomirnei, iar înmormântarea a avut loc sâmbătă, 30 septembrie a.c. Dumnezeu să îl odihnească în pace în Împărăția Cerurilor, iar familiei îndurerate să îi dea putere și alinare să poată trece peste acest moment greu!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.