In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Daniel Paul Bota!

Joi, 26 Octombrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Daniel Paul Bota | imaginea 1 Vestea trecerii în neființă a fostului lor coleg – 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-ș𝐞𝐟 (𝐫) 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐁𝐎𝐓𝐀 - i-a cutremurat pe pompierii hunedoreni și a lăsat un mare gol în sufletele lor. Daniel a plecat prea devreme dintre ei, la doar 53 de ani…

De-a lungul activității sale, camaradul lor s-a remarcat printr-o ambiție de neclintit, fiind apreciat atât de colegi, cât și de conducerea ISU Hunedoara pentru modul impecabil în care-și îndeplinea atribuțiile de serviciu.

Pe lângă responsabilitatea și altruismul care-l caracterizau, Daniel a avut un extraordinar simț al umorului, cu care reușea să aducă zâmbetul pe buze în orice situație sau să molipsească cu optimismul său.

Din nefericire, marți, 24 octombrie a.c., inima lui Daniel a încetat să mai bată, însă amintirea lui, a celui care a fost un pompier de nădejde vreme de peste 20 de ani, va rămâne veșnic vie pentru cei care l-au cunoscut. Fie ca bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei îndoliate să îi dea alinare și putere!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.