In memoriam Plutonier adjutant-șef Burnei Florin!

Luni, 18 Decembrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

In memoriam Plutonier adjutant sef Burnei Florin | imaginea 1 Cu regret, pompierii argeșeni anunţă decesul colegului lor de la Secția de Pompieri Costești, Plutonier adjutant-șef Burnei Florin, care, din păcate, s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani.

A fost un om apreciat de către toţi cei care l-au cunoscut, un salvator de vieți, un camarad de nădejde cu un comportament exemplar şi un familist de excepţie.

În luna august, s-au mobilizat alături de semeni pentru a-l ajuta să treacă cu bine peste intervenția chirurgicală de cistectomie radicală cu neovezică, care necesita o cantitate mare de sânge.

A trecut de operație, însă lupta cu boala a fost mult mai dură și s-a ajuns în acest punct în care, alături de familie, sunt obligați să păstreze doar amintirile de până acum cu acest om minunat.

În aceste momente grele, pompierii argeșeni sunt alături de familia lui Florin și cu siguranță, Împărăția Cerurilor a primit încă un suflet bun și drept.

Trupul neînsufleţit a fost depus la Capela Cimitirului Sfântul Gheorghe din municipiul Pitești, iar slujba de înmormântare a avut loc vineri, 15 decembrie a.c. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.