In memoriam Locotenent colonel ® Ilie Cobzariu!

Marți, 30 Ianuarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In memoriam Locotenent colonel  r  Ilie Cobzariu | imaginea 1 Pompierii au pierdut un OM, un COLEG, un COMANDANT - Locotenent colonel ® Ilie Cobzariu.

Pe tot parcursul carierei militare, acesta a fost un adevărat model pentru pompieri, apreciat, în egală măsură, de toți cei care l-au cunoscut.

Locotenent colonel ® Ilie Cobzariu a făcut parte din comanda Grupului de Pompieri Botoșani, încă de la înființare, mai exact pe 26 februarie 1968.

Până în anul 1985, când s-a pensionat, a îndeplinit diferite funcții în cadrul unităților de pompieri din Botoșani, Iași, Brașov, Făgăraș și Suceava.

Este greu pentru pompierii botoșăneni să vorbească la timpul trecut despre acest om de o aleasă ţinută morală, care a slujit, cu dragoste şi devotament, Arma Pompierilor.

Tot ce pot face este să păstreze în suflet amintirea sa și să se roage ca Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică.

Se transmit sincere condoleanțe familiei și putere pentru a depăși aceste clipe grele!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.