In memoriam Plutonier adjutant Rașid Ener!

Marți, 02 Ianuarie 2024Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

In memoriam Plutonier adjutant Rasid Ener | imaginea 1 Deși meseria lor, de salvator, îi familiarizează destul de mult cu moartea și cu tot ceea ce presupune ea, șocul resimțit la pierderea unui camarad este imposibil de descris.

Inexplicabil, inima mare a Plt. adj. Rașid Ener a cedat. Și oricât de mult s-au străduit cei care i-au sărit în ajutor, planul lui Dumnezeu a fost altul…Plutonierul adjutant Rașid Ener a întregit armata de pompieri în Rai, la doar 39 de ani.

Despre pompieri se știe că pleacă de acasă și nu știu când sau dacă se mai întorc… pe Ener colegii săi de tură nu-l vor mai vedea la următorul apel… Pentru că el a răspuns „prezent” la apelul din Cer…

Pompierii constănțeni se roagă bunului Dumnezeu să îl aibă în pază şi să îl odihnească în pace, să îl aşeze între cei drepţi, iar pe cei pe care i-a părăsit, să-i mângâie şi să-i întărească. ADIO, drag camarad!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.