In memoriam Plutonier major Țugui Valentin!

Luni, 22 Ianuarie 2024Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

In memoriam Plutonier major Tugui Valentin | imaginea 1 Unul dintre pompierii ialomițeni a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare.

Cu regret și adâncă durere în suflet, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” al județului Ialomița anunță trecerea în neființă a colegului lor, Plt. maj. Țugui Valentin, răpus de o boală necruțătoare la vârsta de numai 42 de ani.

Salvatorii se confruntă adesea cu moartea și cu tot ceea ce presupune aceasta, însă șocul resimțit la pierderea unui camarad este imposibil de descris.

Cuvintele sunt prea puține și sărace pentru a exprima durerea și neputința în fața destinului crunt ce l-a smuls atât de devreme dintre camarazi pe omul minunat și profesionistul desăvârșit, exemplul de modestie și conduită, care a făcut întotdeauna tot ce i-a stat în putere pentru a duce la bun sfârșit misiunile încredințate.

Valentin a lăsat o amprentă puternică în inimile tuturor celor care l-au cunoscut, iar amintirea sa va trăi veșnic în sufletul colegilor și prietenilor săi. Dumnezeu să îl odihnească în liniște și pace! Adio, dragul nostru camarad!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.