In memoriam Comandor Măndiță Octavian-Constantin!

Luni, 12 Februarie 2024Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

In memoriam Comandor Mandita Octavian Constantin | imaginea 1 A servit patria și cetățenii timp de 35 de ani, pilotând aeronavele IGAv în cele mai dificile condiții și a reușit să ducă la bun sfârșit misiunile încredințate cu multă empatie și profesionalism.

A purtat pe umeri povara găsirii celor mai rapide soluții pentru ca pacienții transportați, dar și colegii săi, să ajungă cât mai repede, dar în deplină siguranță, la destinație, iar astăzi mulți semeni de-ai noștri își pot strânge în brațe oamenii dragi datorită lui.

În cei 9 ani petrecuți la Punctul de Operare Aeromedicală Constanța, s-a remarcat ca fiind un camarad și un prieten de nădejde, foarte receptiv și săritor, meticulos și cu frică de Dumnezeu. Cu capetele plecate și lacrimi în ochi, pompierii au onoarea de a-l saluta pe domnul Comandor Măndiță Octavian-Constantin, și îi mulțumesc pentru tot! Va rămâne veșnic în inimile lor! Zbor lin către cer!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.