In memoriam Cosmin Nutescu!

Luni, 25 Martie 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

In memoriam Cosmin Nutescu | imaginea 1 Alături de soție, Niculina, și de cei doi pui, Ștefan și Alexandru, și cei din familia pompierilor militari suceveni își coboară sufletul în bernă, suferind în tăcere.

Este greu să-ți pierzi camaradul, dar și mai greu este să te gândești la copiii rămași fără tată, și la soția văduvită de jumătatea ei…

Îi doare această pierdere, dar își duc durerea cu demnitate, așa cum a trăit colegul lor, COSMIN, un salvator de vieți neobosit și un camarad de nădejde.

Un profesionist desăvârșit, gata să intre în foc, și chiar să se jertfească pentru semeni.

Privim în sus cu smerenie, și ne rugăm și nădăjduim ca sufletul său să fie așezat într-un loc bun, în grija îngerilor celești, așa cum și el, pe pământ, a fost pentru alții înger păzitor.

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Cosmine, iar Maica Domnului să le aline suferința soției, copiilor și celor care au împărțit bucata de pâine cu tine!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.