In memoriam Plutonier adjutant-șef ® Telcean Ioan!

Luni, 25 Martie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

In memoriam Plutonier adjutant sef  r  Telcean Ioan | imaginea 1 Cu sufletul îndurerat, pompierii arădeni își exprimă profundul regret pentru pierderea colegului lor, Plt. adj.-șef ® Telcean Ioan, care a părăsit această lume sâmbătă dimineața, 23 martie a.c.

Cu o carieră de peste 25 de ani în slujba comunității, Plt. adj.-șef ® Telcean Ioan a fost un exemplu de curaj, dedicare și devotament în cadrul Detașamentului de Pompieri Arad.

Foștii colegi își vor aminti cu respect și recunoștință de munca și dedicarea sa față de profesie și față de cei din jurul său.

Sunt alături de familia greu încercată și se roagă ca Dumnezeu să-l așeze în rândul celor drepți. Odihnește-te în pace, drag camarad! Amintirea ta va rămâne vie în inimile noastre pentru totdeauna!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.