In memoriam Colonel Florin Pop!

Sâmbătă, 22 Iunie 2024Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

In memoriam Colonel Florin Pop | imaginea 1 Cu profundă tristețe, pompierii anunță că un coleg drag și extrem de apreciat i-a părăsit mult prea devreme, pentru a sluji în armata îngerilor.

Cu inimile îndurerate, ei aduc un omagiu 𝐜𝐨𝐥. 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐨𝐩, 𝐬̦𝐞𝐟𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐎𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐆𝐒𝐔.

Florin a fost un om deosebit de îndrăgit, cald și generos, dedicat meseriei sale timp de peste două decenii.

Perseverența și determinarea sa au fost esențiale în activitatea sa, calități demonstrate până la final, când a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Un om cu un potențial extraordinar și un model de profesionalism pentru toți cei care l-au cunoscut și au avut onoarea de a lucra alături de el.

A coordonat numeroase misiuni complexe atât în țară, cât și în străinătate.

A condus prima misiune a modulului salvatorilor români în afara granițelor, sprijinind autoritățile și comunitățile din Grecia afectate de incendii de pădure.

“Să nu vă lăsați! Viețile celor pe care îi salvăm depind de felul în care noi ne facem treaba”, spunea el deseori.

Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule colonel, și să aline suferința celor dragi rămași în urma dumneavoastră! Drum lin către stele, veți rămâne veșnic în inimile noastre!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.