In memoriam General-locotenent (rtg) dr. ing. Ionel Crăciun!

Marți, 18 Iunie 2024Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

In memoriam General locotenent  rtg  dr  ing  Ionel Craciun | imaginea 1 Sâmbătă, 15 iunie a.c., a fost condus pe ultimul drum General-locotenent (rtg) dr. ing. Ionel Crăciun, comandant al pompierilor din România, în perioada 1990-2001.

General-locotenent Crăciun a dedicat o viață întreagă protejării și salvării vieților, inspirând prin devotamentul și profesionalismul său nenumărate generații de pompieri.

Fiecare intervenție, fiecare misiune și fiecare moment de sacrificiu au contribuit la crearea unei moșteniri de neprețuit pentru întreaga comunitate.

Va rămâne veșnic în amintire OMUL care a pus siguranța și binele celorlalți mai presus de orice. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.