In memoriam Colonel ® Radian Duret!

Marți, 02 Iulie 2024Galati
Sursa Foto: Facebook ISU Galati

In memoriam Colonel  r  Radian Duret | imaginea 1 Cu profundă tristețe, pompierii gălățeni anunță trecerea la cele veșnice a colegului lor, Colonel ® RADIAN DURET, un camarad care și-a pus viața în slujba comunității.

RADIAN DURET a fost un profesionist în câmpul muncii, mereu atent la cele mai mici detalii și chibzuit în fiecare decizie pe care o lua. Colegii îl apreciau nu doar pentru competența sa, ci și pentru calmul și înțelepciunea cu care aborda fiecare misiune ori sarcină de serviciu.

După absolvirea de Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Boldeşti, a fost încadrat în anul 2000 la Detașamentul de Pompieri Galați, și a evoluat profesional până la Șef Serviciu la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

În anul 2023, după o luptă de 16 luni cu boala pe care părea ca a a învins-o, a fost trecut în retragere, ca urmare a clasării inapt pentru serviciul militar.

În activitatea desfășurată în cadrul Inspectoratului, ofițerul a participat și condus numeroase intervenții dificile, reușind să salveze vieți și să prevină dezastre. Devotamentul și curajul său vor rămâne mereu în amintirea colegilor și vor continua să îi inspire în activitatea zilnică.

Familiei sale îndurerate îi transmitem cele mai sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune. Camaradul nostru, colonel ® RADIAN DURET va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, un erou adevărat și un exemplu de profesionalism și omenie. Dumnezeu să te ierte și Odihnește-te în pace, drag coleg!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.