In memoriam Lt. colonel Bălănescu Cătălin!

Vineri, 05 Iulie 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

In memoriam Lt  colonel Balanescu Catalin | imaginea 1 Cadrele I.S.U. Mehedinți aduc un ultim omagiu celui care a făcut parte din marea familie a pompierilor mehedințeni, Lt. colonel BĂLĂNESCU CĂTĂLIN.

Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima durerea prilejuită de plecarea la Cer, mult prea devreme, la numai 45 de ani.

Vestea plecării dintre ei, i-a răvășit și i-a îndurerat profund pe cei rămași în urmă. Dispariția sa lasă un gol imens în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut.

Timp de 21 de ani, Cătălin a lucrat ca ofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al județului Mehedinți.

În această perioadă a fost numit în mai multe funcții, atât de execuție, cât și de conducere, participând la prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență și făcându-și cu cinste, pricepere și devotament datoria.

Întregul personal al inspectoratului împărtășește durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei în aceste momente foarte triste!

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îl aibă în pază, iar familiei sale să îi dea alinare și putere! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.