Autoșenilată pentru pompierii arădeni

Joi, 25 Decembrie 2014Arad

Autosenilata pentru pompierii aradeni | imaginea 1 Consiliul Judeţean Arad a achiziţionat o autoșenilată pentru dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Vehicolul este necesar pentru intervenţii de natură specială șî are o valoare de aproximativ 50.000 de euro.

Este dotat cu şenile pentru zăpadă şi gheaţă, conferindu-i astfel o putere mărită la deplasarea pe teren accidentat sau pe noroi. Autoșenilata se poate transforma în vehicol amfibie pentru traversarea apelor.

Autoşenileta, cu opt roţi, are un motor de 784 cc şi un consum excelent de carburant: doar 3 litri pe oră. Porneșțe la temperaturi scăzute, este prevăzută cu perete anti-foc şi are o capacitate de transport de şase locuri şi o targa de transport victime.

Aradul se numără printre puţinele judeţe dotate cu un astfel de vehicul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.