Pompierii prahoveni, dotați cu o tabără mobilă pentru persoane sinistrate/evacuate

Marți, 26 Martie 2019Prahova
Sursa Foto: ISU Prahova

Pompierii prahoveni  dotati cu o tabara mobila pentru persoane sinistrate evacuate | imaginea 1 Prin intermediul proiectului MULTIRISC – Programul Operațional Infrastructură Mare, pompierii prahoveni au fost dotați cu o tabără mobilă pentru persoane sinistrate/evacuate în sistem containerizat cu bucătărie rulantă auto.

Această tabără mobilă asigură cazare și mâncare pentru 200 de persoane și poate fi folosită atât pentru salvatori, cât și pentru sinistrați, în caz de nevoie. Tabăra mobilă este compusă din trei containere identice, plus o bucătărie rulantă auto. Tabăra mobilă poate fi utilizată și ca bază de operații, dar și atunci când se impune dislocarea cât mai aproape de eveniment. Totodată, este dotată cu paturi pliante, saci de dormit, sistem de încălzire și răcire, cort cu accesorii pentru servit masa și iluminare.

Vineri, 22 martie, a.c., pompierii prahoveni au efectuat un exercițiu de antrenament pentru a se familiariza cu accesoriile și modul de utilizare al taberei mobile.

Pompierii prahoveni  dotati cu o tabara mobila pentru persoane sinistrate evacuate | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.