O nouă achiziţie de autospecială de intervenție de capacitate mică

Sâmbătă, 06 Iulie 2019Timis
Sursa Foto: ISU Timis

O noua achizitie de autospeciala de interventie de capacitate mica | imaginea 1 Parteneriatul cu autoritățile publice locale continuă! Marţi, 2 iulie, a.c., în fața Primăriei Ghiroda, s-a desfășurat activitatea de predare-primire a autospecialei de intervenție de capacitate mică. De asemenea, în cadrul aceleiași activități, pompierii militari au făcut o demonstrație practică cu noua autospecială.

Autospeciala a fost achiziționată de către Primăria Ghiroda, iar aceasta a devenit operativă și va deservi Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara. La această activitate au participat conducerea inspectoratului, primarul Comunei și alți invitați.

Pompierii timişoreni adresează mulțumiri Primăriei Comunei Ghiroda, domnului Primar, domnilor consilieri locali care au susținut proiectul, precum și echipei de implementare pentru tot sprijinul acordat și se bucură că pot pune siguranța cetățenilor pe primul loc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.