Autospeciale și echipamente noi pentru pompierii timișeni

Marți, 03 Decembrie 2019Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis, Foto Lau

Autospeciale si echipamente noi pentru pompierii timiseni | imaginea 1 Vineri, 29 noiembrie, a.c., în fața sediului inspectoratului, au fost prezentate noile echipamente, achiziționate prin sprijinul Consiliului Județean Timiș. Astfel, au fost prezentate 2 autospeciale de capacitate mare pentru stingerea incendiilor, în valoare de aproximativ 900.000 lei și 7 ambarcațiuni pneumatice de salvare și intervenție pe apă și gheață, în valoare de aproximativ 112.000 lei.

Cele 2 autospeciale de stingere au o capacitate de 7000 litri de apă și un rezervor de 500 de litri pentru spumă și sunt dotate cu tun pentru refularea apei. Acestea au intrat în dotarea celor două Detașamente de Pompieri din Timișoara și vor deservi municipiul.

Cele 7 ambarcațiuni pneumatice de salvare și intervenție pot fi utilizate atât la intervențiile de căutare-salvare din mediul acvatic, cât și pe gheață. Începând de vineri, ambarcațiunile au intrat în dotarea celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului.

Pe parcursul ultimilor ani, ISU Timiș a beneficiat în mod constant de sprijinul Consiliului Județean Timiș în ceea ce privește dotarea cu tehnică și echipamente performante de intervenție. Toate aceste noi echipamente vin în sprijinul cetățenilor aflați în dificultate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.